Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 91069

Specialist i larte i menaxhimit te sistemeve te informacionit

Tirane, Shqipëri 08-07-2024 edhe 14 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Specialist i Sigurisë së Informacionit

Kohë e plote

---

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

08-07-2024

01-07-2024

---


Përshkrimi

Kredo Finance sh.p.k një Institucion Financiar Mikrokredie, i cili ka filluar operimin në treg qe prej vitit 2018, për të ofruar tek individët, kredi konsumatore pa kolateral me shërbim të shpejtë dhe proçes të përshtatshëm të huamarrjes, pa anashkaluar sigurinë dhe komoditetin e konsumatorëve.

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë në fusha të ndryshme të cilët janë ekspertë në fushën e tyre. Për shkak të zgjerimit gjeografik, ne jemi duke ftuar profesionistë për të aplikuar për pozicionin e Specialiste të Lartë të Menaxhimit të sistemeve të informacionit


Detyrat

 • Merr pjese ne zhvillimin dhe integrimin e proceseve të reja të biznesit, duke përfshirë testimin e performancës, shmangien e rreziqeve, zgjidhjen e defekteve, sigurimin e cilësisë, riparimin e gabimeve, hartimin e manualeve, si dhe trajnimin e përdoruesve fundorë.
 • Merr pjese ne implementimin e zhvillimeve dhe programeve me partneret e jashtem ose zhvilluesit lokale
 • Mbeshtet njesite e tjera ne realizimin e proceseve per funksione qe lidhen me systemin qendror dhe sisteme te tjera funksionale ne kompani, ne perputhje me Proceduren e Zhvillimeve dhe Mirembajtjes se Njesise MIS, si dhe procedurat e tjera ne kompani
 • Identifikon nevojat per permiresime te ndryshme ne procese ose sisteme, ndihmon ne dizenjimin teknik te kritereve dhe kushteve.
 • Ndihmon Pergjegjesin e Njesise ne percaktimin e objektivave dhe  matjen e  rezultateve per vitin ne menyre qe te sigurohet per kryerjen e tyre ne kohen e duhur.
 • Identifikon, raporton dhe jep suport ne kohe  ne zgjidhje te problematikave ne ERP.
 • Kryen suportin teknik per partneret per te gjithe fushat e bashkepunimit (aplikim, disbursim, pagesa)
 • Cdo fund muaji kryen kuadrimin dhe proceset e nevojshme per mbylljen e muajit ne system.
 • Merr pjesë në aktivitete të ndryshme të organizuara, duke shprehur aftësitë e punës dhe bashkëpunimit në grup
 • Kryen detyra të tjera sipas kërkesës së Pergjegjesit te Njesise

Kualifikimet

 • Diplome universitare dhe experience minimum dy vjet ne pozicione te ngjashme
 • Njohuri te avancuara ne perdorimin dhe menaxhimin e sisteme operacionale
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe për të punuar i/e pavarur kur performon detyrën
 • Njohuri të avancuara mbi produktin e kredisë dhe mbi politikat dhe procedurat e kredidhënies
 • Aftësi shumë të mira të menaxhimit të të dhënave
 • Aftësi të demonstruara të manaxhimit me efektivitet të më shumë prioriteteve njëherësh
 • Aftësi shumë të mira në komunikimin e shkruar, verbal dhe jo verbal
 • Aftësi të shkëlqyera të punës në grup
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike

Shënime


BENEFITET

Kredo Finance dëshiron te krijoje një ambjent te veçantë pune dhe është krenar për mundesitë e barabarta të punësimit që ofron

Institucioni Kredo Financë përvec pagës për cdo pozicion pune, ofron benefite te tjera, të cilat janë:

 • Për nivelin e Specialistit te larte ofrohet Paga + Bonus + Paketa e Sigurimit Shendetesor Privat
 • Trajnime zhvillimi per aftësitë profesionale dhe ndërpersonale
 • Aktivitete dhe organizime të ndryshme kulturore, sportive dhe argëtuese

 

Instruksione mbi aplikimin

Nese ju e vleresoni veten si kandidatin e duhur qe mund te ndihmoje ne rritjen e kultures se kompanise, ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen:

https://talent.sage.hr/jobs/1b8723c9-bd5c-4e72-a22e-3d428eeebbc5


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Kredo Finance

Kredo Finance shpk