Evente

Evente Këshillimi i karrierës

duapune.com pjesëmarrës në Panairin e Punës – Albanian University

Albanian University organizoi në datën 8 Maj 2024 Panairin e Punës. duapune.com si çdo vit ishte pjesëmarrëse me oferta të shumta punësimi në sektorë të ndryshëm.

Qëllimi në këtë panair ishte këshillimi i studentëve, orientimi në tregun e punës dhe prezantimi i mundësive të punësimit, të trajnimeve dhe internshipeve që portali publikon çdo ditë. Studentë të degëve të ndryshme studimi ishin mjaft të interesuar.

duapune.com mori pjesë në këtë panair me ekipin e saj duke ofruar për studentët informacione dhe mundësi të shumta punësimi ku ata të mund të gjejnë veten dhe të integrohen në sektorin e punësimit.

1w.jpg2a.jpg