Evente

Evente Këshillimi i karrierës

Panairi "Career Tech" ne Korçë

Panairi "Career Tech" u zhvillua në datën 18 nëntor në ambjentet e bibliotekës së qytetit të Korçës. Aty u bënë bashkë disa nga kompanitë e programimit që operojnë në Tiranë, studentë që kanë marrë trajnimet e nevojshme nga programe të ndryshme në fushën e programimit po ashtu edhe studentët e universitet të Korçës që kanë kryer studimet për teknologji informacioni si dhe akademitë e ndryshme që ushtrojnë aktivitetin e tyre në Korçë. Gjitashtu prezent ishin dhe përfaqësues të duapune.com si mbeshtetës të teknologjisë dhe mbeshtetës të punësimit për studentët. Kompanitë shprehën interes për të hapur degët e tyre në Korçë si një mundësi zhvillimi të metejshëm të qytetit dhe hapjen e vendeve të reja të punës.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg