Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës Trajnim dhe edukim

Menaxherja e duapune.com Znj Eljana Mete e ftuar ne A2

 

E ftuar sot ne emisionin e mengjesit te televizionit A2 ishte menaxherja e duapune.com, znj Eljana Mete per te folur rreth tematikes "Mërzia në punë, pse të rinjtë nuk janë të motivuar? " 

“‘Boreout’ është shpesh ekstremi i kundërt i ‘burnout’, po mund të jetë po aq problematik në përvojën në punë”.