Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës Podcast për punën dhe karrierën

A duhet të aplikojmë për punë gjatë pandemisë Covid19?

Podcast

Podcast #1478 –A duhet të aplikojmë për punë gjatë pandemisë Covid19?

00:00 00:00