Këshillimi i karrierës

Këshillimi i karrierës Podcast për punën dhe karrierën

Krijimi i marrëdhënieve efektive me kolegët e punës

Podcast

Podcast #1480 –Krijimi i marrëdhënieve efektive me kolegët e punës

00:00 00:00