Trajnim dhe edukim

Trajnim dhe edukim

Programi RISE për nxënësit të moshave 15-17 vjeç

American Councils po ndihmon programin RISE (iniciativë e e Schmidt Futures dhe Rhodes Trus) të gjejë të rinj me potencial për të ndërtuar një botë më të mirë.

Pavarësisht vendndodhjes dhe arsimimit tuaj, Rise është e hapur për të gjithë. Pavarësisht nëse pasioni juaj është shkenca, inovacioni, teknologjia, artet, politikat, organizimi i komunitetit ose ndonjë fushë tjetër, Rise dëshiron që ju të aplikoni.

Qasja gjithëpërfshirëse e Rise ka bashkuar tashmë të rinj të talentuar nga mbi 170 vende, duke formuar një komunitet të larmishëm dhe të gjallë global të Rise. Midis tyre, janë 200 fitues të jashtëzakonshëm global, që përfaqësojnë 63 kombe.

Duke aplikuar në Rise, çdo aplikant, kudo në botë, fiton një rrjet kolegësh dhe një ofertë të kuruar posaçërisht të mundësive nga partnerët e Rise në të gjithë globin.

Aplikantët duhet të jenë 15-17, të lindur nga  2 korriku 2006 deri më 1 korrik 2009.

Aplikimet për Rise mbarojnë më 17 janar 2024.

Aplikimi në Rise është një proces me shumë hapa që ju jep një mundësi për të treguar më shumë për veten tuaj. Aplikantët mund të shfaqin potencialin e tyre përmes videove, projekteve dhe intervistave në grup si pjesë e aplikacionit Rise. Rise ofron gjithashtu rrugë alternative të teknologjisë përmes shfletuesve të internetit dhe aplikacioneve në letër për aplikantët me akses të kufizuar në teknologji.

Filloni aplikimin tuaj sot në: Rise | Homepage (risefortheworld.org)

unnamed (1).jpg