Zhvillim karriere

Zhvillim karriere

Si të kryeni më shumë punë në 2 orë !

Dëshironi të përfundoni javën e punës në gjysmën e kohës? Ja tetë këshilla të thjeshta për te rritur produktivitetin:

1. Dëgjoni muzike - Muzika instrumentale rrit perqendrimin.
2. Pergatiteni veten - Flini mjaftueshëm për të pasur energji.
3. Punoni në blloqe kohore - Seanca 90 minuta - 2 orë rrisin fokusin.
4. Ndani detyrat - Grumbulloni detyrat analitike dhe krijuese veçmas.
5. Largoni shpërqëndrimet - Përdorni kufje dhe programe për bllokimin e aplikacioneve.
6. Vendosni objektiva - Për çdo bllok pune, ndani detyrat dhe përfundoni një nga një.
7. Reflektoni - Vlerësoni çdo ditë për përshtatjen e këshillave.
8. Shpërbleni veten - Pas çdo seance, shpërbleni veten me diçka që ju pëlqen.

Këto ndryshime të vogla mund të bëjnë një ndryshim të madh në produktivitetin tuaj.                                             

Burimi : Monitor